Cliënten vertellen over hun ervaringen

Coaching

Ik ben het traject bij Anja gestart omdat ik tegen een aantal dingen aanliep in het leven waar ik wel wat hulp bij kon gebruiken. Bij Anja voel je je snel op je gemak. Anja kan haar erg goed inleven en gebruikt veel voorbeelden uit haar eigen leven, wat zorgt voor herkenning. Ik kon altijd bij Anja terecht als ik ergens mee zat en zij gaf mij dan goede tips.

Ik heb er uitgehaald dat ik meer vanuit mijn hart moet leven in plaats vanuit mijn hoofd. Tijdens het traject kwam ik voor moeilijke keuzes te staan en ik heb deze keuze toen gemaakt met mijn hart en dit voelde heel goed.

Ik heb weer stappen gezet, zowel op werk als op privé vlak. Ik leef wat bewuster en probeer vaker stil te staan en dankbaar te zijn voor wat ik heb. Geluk kan soms in hele kleine dingen zitten.

Lieve Anja, bedankt voor de mooie inzichten die je mij hebt gegeven.

Alie

Mijn ervaringen met Anja, zijn prettig en positief.

Anja laat je met haar aanpak lekker graven en geeft niet te snel een voorzet. Ze laat je goed nadenken over jezelf en prikt zo nu en dan iets dieper. Daarmee ga je zaken waarvan je weet dat ze er zijn met een andere benadering bekijken. Afwachten kan ook uitstellen betekenen.

De sessie met de gezinsopstelling was ook goed om te doen. Onderlinge en dieperliggende relaties en omgang met de gezinsleden worden zo beter inzichtelijk. Het is leuk om te ervaren in welke mate je zelf weet te benoemen als je daartoe wordt gestimuleerd.

Anja coacht je echt door de sessie heen, met goede open vragen, een prikkel of stilte wanneer nodig. Fijn om te doen en mee te maken.

Hannes

Anja is een goede coach die je weer op weg kan helpen naar het juiste pad. Ik heb dat zelf ervaren.

Anja was mijn leidinggevende in een periode dat ik thuis kwam te zitten met een burn-out. Anja heeft door een goede coaching mij weer op de rails weten te krijgen en er ook voor gezorgd dat ik weer met plezier naar mijn werk ging.

Anja is doelgericht maar niet strak. Anja is consequent maar wel rechtvaardig. Ik kan wel stellen dat ik zonder de hulp van Anja niet zover was gekomen als waar ik nu sta.

Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp en kan haar zeker aanbevelen als de juiste persoon om weer energie en plezier in alles te krijgen. Zij kan heel goed relativeren wat belangrijk is.

Marja

Kindertolk

Ik heb de begeleiding van Anja als kindertolk als zeer waardevol en fijn ervaren. Anja haar vrolijke en warme energie zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en je in volledig vertrouwen je verhaal kunt delen.

Haar uitleg is rustig en helder, wat maakte dat ik de vertaling van de boodschap van mijn kind als een prachtig cadeau kon ontvangen.

Geraakt door de kracht van deze techniek en de persoonlijkheid van Anja maakt dat ik haar zeker aanbeveel aan die ouders die graag meer verdieping en helderheid willen over de boodschap achter het ( ongewenste) gedrag van hun kind.

Het heeft de verhouding tussen mij  en mijn kind zeker in positieve zin verandert. We zijn allebei door deze sessie geopend en naar elkaar toe gegroeid, daar waar hiervoor geslotenheid en afstand was.

Carolien 

Onze dochter zit in het begin van haar pubertijd en dat geeft af en toe wrijving en een aantal dingen daar kon ik de vinger niet op krijgen . Ik moet eerlijk toegeven dat ik wat sceptisch was op de methode.

Nadat ik mijn verhaal had gedaan en Anja mij de vertaling heeft gegeven van mijn dochter was dat echt een eyeopener. Verrassend en af en toe eigenlijk ook logisch. Ik projecteerde mijzelf in mijn dochter. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn relatie met onze dochter opener wordt, maar gaat langzaam. Ik heb haar verteld dat ik mijn leven weer oppak en dat zij het los mag laten. Maar ik merk dat het soms nog lastig is voor ons beide. Wat ik anders doe is bewust tijd voor mijzelf maken. Even alleen met mijn eigen hobby’s, in bad, uit eten met vrienden/kennissen (buiten covid19 tijd). Dus meer tijd zoeken in wat ik leuk vind en waar ik blij van wordt en wat mij energie geeft. Ik probeer mij er minder van aan te trekken wat anderen van mij vinden privé en werk. Op mijn werk minder iedereen naar de mond praten, maar opkomen voor mijzelf. Ik ben er nog niet, maar langzaamaan komt het vast goed. Anja heeft mij daarbij een fijne warme begeleiding gegeven.

Heel fijn hoe je luistert en mijzelf oplossingen laat bedenken. Af en toe geef je een tip en leg je uit hoe je het bedoelt, maar elke keer weer kom ikzelf tot de oplossing.

Dank je wel daarvoor.

Linda