Kindertolk®

Soms weet je het gewoon niet meer. Je ziet het aan je kind, je voelt het, maar weet de oplossing niet.
Je kind heeft bijvoorbeeld bepaald gedrag als agressie, niet zindelijk willen worden, erg druk, sociaal onhandig of eet slecht.
Of misschien wel een lichamelijke klacht als oorontsteking, buikpijn of uitslag.

Als Kindertolk ga ik er vanuit dat op het moment dat als het gedrag of de lichamelijke klacht van je kind jou raakt dit een stukje van jou is. Vanuit een unieke vertaling door gebruik te maken van de PresentChild Methode help ik jou en je kind!

Wat wil jouw kind jou vertellen?

Kinderen willen jou als ouder helpen. Dit doen ze door bepaald gedrag te spiegelen en zich aan te passen.
Zij spiegelen wie wij zijn. Zowel de kanten die we kennen als de onbewuste en ongeliefde kanten van onszelf.
Het unieke aan kindertolken is dat je je kind helpt zonder dat deze bij het gesprek aanwezig is.

Het kindertolken werkt vanuit taal. Als ouder vertel je hetgeen wat jou raakt van je kind aan de kindertolk. Het uitgangspunt is namelijk dat wat jou raakt, is ook van jou. Als kindertolk schrijf ik letterlijk jou verhaal op. Vervolgens ga ik dit verhaal vertalen. Tijdens het terugkoppelingsgesprek krijg je een persoonlijke boodschap terug van jouw kind!

De liefde tussen ouder en kinderen zorgt voor verwondering, hoe kan mijn kind mij zo goed kennen?

Voordeel Kindertolk® traject

  • Je kind hoeft niet bij het gesprek aanwezig te zijn om toch geholpen te worden
  • Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden
  • Zowel de ouder als het kind profiteert van dit traject
  • De trajecten zijn kortdurend, kennen vaak langdurige resultaten en weinig terugval!

Hoe ziet het een Kindertolk® traject eruit?

Een kindertolk traject bestaat uit 3 gesprekken van elk 1 á 1 1/2 uur die zowel live als online plaats kunnen vinden.
Tijdens het eerste gesprek mag je het verhaal van het probleem wat zich op dat moment voordoet uitgebreid vertellen. Dit verhaal ga ik voor je vertalen, waarna je de boodschap van je kind in een tweede gesprek mag ontvangen. Soms kan je daarna zelf weer vooruit.
Het kan ook zijn dat je meer hulp nodig hebt, waarna we een derde gesprek inplannen.
Het traject van 3 gesprekken bied ik je aan voor € 340,- incl. BTW

Ja ik wil een persoonlijke boodschap van mijn kind!

Ik heb de begeleiding van Anja als kindertolk als zeer waardevol en fijn ervaren. Anja haar vrolijke en warme energie zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en je in volledig vertrouwen je verhaal kunt delen.

Haar uitleg is rustig en helder, wat maakte dat ik de vertaling van de boodschap van mijn kind als een prachtig cadeau kon ontvangen.

Geraakt door de kracht van deze techniek en de persoonlijkheid van Anja maakt dat ik haar zeker aanbeveel aan die ouders die graag meer verdieping en helderheid willen over de boodschap achter het ( ongewenste) gedrag van hun kind.

Het heeft de verhouding tussen mij  en mijn kind zeker in positieve zin verandert. We zijn allebei door deze sessie geopend en naar elkaar toe gegroeid ,daar waar hiervoor geslotenheid en afstand was.

Carolien

Een tijdje geleden ben ik bij Anja geweest voor een kindertolk traject. Ik had niet een hele directe hulpvraag, maar was vooral erg nieuwsgierig. In de eerste sessie heb ik veel verteld over mijn zoon, over bepaald gedrag waar ik door word geraakt. Anja heeft dit vervolgens vertaald en bij het vervolggesprek gaf ze mij de boodschap die mijn zoon met bepaald gedrag wil vertellen. Heel bijzonder dat je kind je met bepaald gedrag spiegelt en iets wil laten zien.
Anja luistert goed en je voelt je snel op je gemak bij haar.

Alie

Ik heb bij Anja het Kindertolk traject gevolgd. Ik vond het heel verhelderend en interessant om van Anja te horen dat sommige dingen aan mij zelf gespiegeld werden door mijn dochter. Hier stond ik eerder niet eens bij stil. Samen met Anja hebben we de situatie doorgenomen en uitvoerig besproken. Ik heb Anja ervaren als een warme en kundige vrouw en heb dit traject als zeer waardevol ervaren.

Marianne

Als verse stiefouder(zelf kinderloos) heeft dit voor mij heel veel gebracht. Het is zo waardevol om te weten wat je zelf allemaal meebrengt in de interactie met het kind en wat je onbewust op het kind projecteert. Het heeft mijn ogen geopend en mijn relatie met mijn stiefdochter verbeterd.

De gesprekken hebben mijn verwachting overtroffen en Anja is een hele competente en warme persoonlijkheid, dank je Anja!

Monique