Mijn verhaal

Het gaat niet lekker, met mezelf, mijn gezin en mijn kinderen. Ik voel het, ik zie het, maar ik weet niet wat ik er aan kan doen. Ik was verdrietig en in de war. Mijn omslagpunt om met mezelf aan de slag te gaan kwam toen mijn dochter Esmée op een avond zei dat ze ongelukkig was. Mijn hart brak. Ik was intens verdrietig en alle alarmbellen gingen af. Ik moet haar helpen, maar hoe? Na een eerste poging via school en het reguliere systeem kreeg ik de tip om eens naar een kindertolk te gaan.

Je kind is een spiegel

Bij de kindertolk kreeg ik het inzicht dat Esmée mij aan het spiegelen is, ze geeft mij haar energie, zodat ik gelukkig wordt. Hierdoor houdt ze te weinig voor zichzelf over, zodat zijzelf onzeker, angstig en juist ongelukkig wordt. Dit kan toch niet de bedoeling zijn en moet anders. Ik moest met mezelf aan de slag om zelf gelukkig en ontspannen te worden, daar ligt de sleutel!

Het geluk zit in jezelf

Dus als ik met mezelf aan de slag ga zal het met Esmée goed gaan. De weken die volgden zorgden voor bijzondere momenten. Een fusie waardoor mijn functie kwam te vervallen, een training familieopstellingen, een leiderschapstraining die inzicht gaf in bewuster leven en vervolgens een Business Coaching die het zetje heeft gegeven om mijn eigen praktijk te starten. Ik weet nu weer wie ik ben, wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. Het gaat goed, en met Esmée en mijn gezin ook. Nu weet ik dat als ik mijn kinderen zie worstelen of ik zelf klachten heb, ik even tijd moet nemen voor mezelf. Hoe zit ik zelf in mijn lijf?
Wil je meer weten over mijn achtergrond en opleidingen? Check mijn LinkedIn profiel

Gun jezelf de rust en ruimte, leef gelukkig!

Mijn missie is jou inzicht en tools te geven om het geluk in jezelf te vinden. Je uit de vicieuze cirkel te laten stappen en daarmee niet alleen jezelf, maar ook je gezin positief te laten ontwikkelen. Want je kinderen gelukkig zien en ze zien ontwikkelen naar gelukkige mensen, dat is natuurlijk uiteindelijk wat we allemaal graag willen!

START VANDAAG!

In deze maatschappij wordt veel van je gevraagd. De ballen in de lucht houden, het gaat zijn gangetje en de tijd raast voorbij!
Wil jij uit deze vicieuze cirkel stappen, bewuster en gelukkig leven?
Neem dan vandaag nog contact met me op, plan een afspraak en ik beloof je dat je na de eerste afspraak direct al met nieuwe energie en mooie  inzichten de deur uitgaat!

Lees meer over mijn aanbod